MASTER JOUW UNIEKE VERHAAL EN PRESENTEER JEZELF

EXCELLENT PRESENTEREN

VOOR

HIGH IMPACT LEIDERSCHAP & HIGH PERFORMERS

Ingrid Willemse biedt coaching, counseling, training en (co-)-writing voor jouw volledige presentatie.
* On Stage & On Screen *Corporate Presentatie * Bevlogen Lezing *Theatrale Performance

Geschikt voor C-level management en directie, social impact speakers, visionairs en motivational speakers, professionele performers en storytellers, wetenschappers en experts, entrepreneurs,.

Leiderschap vereist twee dingen, een visie van een wereld die nog niet bestaat en het vermogen deze te communiceren…

-Simon Sinek-

Master jouw presentatie door persoonlijke leiderschap

Het totaalpakket bestaat uit zes ‘werkgebieden’, hieronder in twee driehoeken weergegeven. Deze worden congruent en vormen uiteindelijk als één geheel een ster. Concreet: als we aan deze zes individuele gebieden werken, beïnvloeden ze elkaar integraal en eleveert de totaalwaarde van jouw presentatie. Er ontstaan nieuwe inzichten, verdieping en een gelaagdheid waarmee jij jouw publiek intrigeert en inspireert.

Ingrid Willemse

Als coach is het mijn passie om jou bewust “present’ te laten zijn in jouw volle potentie en dat je daar comfortabel mee bent. Sterker: dat je daarvan geniet en straalt! Jij vanuit enthousiasme verbinding maakt, jouw publiek raakt en in beweging brengt. Parallel daaraan zie ik het iedere keer als een uitdaging om nieuwe inspirerende perspectieven te bieden voor jouw verhaal. Kortom, jouw uitdaging vanuit jouw authentieke drive, expressie te geven in woord en gebaar en krachtig je doel te laten bereiken.

Als schrijver en storyteller hou ik van de kracht van het woord en analyseer ik met chirurgische precisie, de hoofdader van een goed verhaal, zodat deze zich meeslepend in de juiste vorm en spanningsopbouw vertelt. Waardoor jouw toehoorders zich geïntrigeerd laten meevoeren naar jouw wereld, jouw visie en laat je hen zien wat zij daaraan hebben en ermee kunnen doen.

Kortom; welke waarden jouw verhaal voor hen toevoegt!

Plan vrijblijvend een telefonische afspraak in, zodat ik met je mee kan denken en ontdekken waar jouw behoefte ligt en waarmee ik je kan helpen.