De zes werkgebieden

Presentatie

Creëer overtuigend de beoogde dynamiek met je publiek en bereik jouw specifieke doel!

In deze Presentatie-Driehoek werken we aan heldere communicatie, een ijzersterk verhaal met een goede structuur, effectieve informatieoverdracht en sprekende vormgeving. Als jouw professionele spiegel reik ik je praktische tools en overdracht technieken aan uit het theater, gecombineerd met een specialisme in corporate communicatie om zo je persoonlijke presentatie vaardigheden te verbeteren en te finetunen. Zodat jij jouw unieke stem vindt en je met je lichaamstaal de ruimte inneemt, zodat je jouw gekozen podium ook echt pakt!

Human Potential

In deze trilogie klopt het hart van jouw authentieke motivatie met jouw hoogste potentieel. Dé sleutel van jouw persoonlijke succes!

Jouw te presenteren verhaal en presentatie skills vormen een perfect uitgangspunt om belangrijke vraagstukken omtrent zelfkennis te behandelen en daar diepgaand bij stil te staan. Vervolgens bevindingen strategisch te integreren middels jouw visie én acte de presence. Vanuit drie perspectieven kijken we naar jouw unieke identiteit en potentieel. Een reis naar binnen om je bewust te engageren met waarden waar jij voor staat en die je wilt toevoegen. Vanuit hier overtuig jij vanuit authentieke kracht op een natuurlijke, heldere manier in woord en gebaar!