Op maat

Ik werk altijd op maat. Jouw vragen bepalen de focus waarmee we vervolgens gericht aan de slag gaan. Tot de presentatie compleet is in woord, gebaar én vorm en jij deze vanuit kracht met trots voor het voetlicht brengt. In de offerte geef ik een gespecificeerd resumé wat voor jou aan bod komt en welk resultaat je kunt verwachten. Ter oriëntatie kun je je al beraden op het resumé van de presentatievorm die jij beoogt bij Programma.

Werkvormen

Ik gebruik afwisselende werkvormen en technieken, die jou uitdagen om je comfort zone te verlaten. Alleen op die manier ontstaat er een ‘vrije’ ruimte, waarin je conditioneringen loslaat en als reactie groeit. Uiteraard d.m.v. doelgerichte oefeningen en altijd met de terugkoppeling naar jouw “real life case” om concreet naar het next level te komen!

Lesmaterialen

Als in house de benodigde materialen, zoals studio equipment niet aanwezig zijn, zorg ik daarvoor. Al is jouw presentatie niet op camera bedoeld, als afsluiter van jouw Presenteer Jezelf training zal ik de spanning wat opschroeven door een camera op je te richten, om zo je pittfalls tot in de kleinste details bij te schaven. Een camera registreert simpelweg alles en is daarmee als krachtige spiegel van grote waarde bij het evalueren van jouw progressie.

Pakket

Afhankelijk van de duur en intensiteit die ervoor nodig is om tot het gewenste eindresultaat te komen, kun je kiezen uit 3 ‘pakketten’ bij jouw presentatie: 1 Dag Finetunen, 5 Dagdelen Uitwerken van Jouw Basis, of het Drie Maanden Totaalpakket. Deze 3 pakketten kun je als een indicatie beschouwen, want jouw unieke project staat op zichzelf. (zie Programma en wat aan bod komt en welk resultaat je mag verwachten bij jouw beoogde presentatie vorm)